Хотели Велинград, СПА оферти до-70% | VelingradHotels.com - Хотел Макси Парк и СПА 5*, Велинград делничен пакет! 2, 3, 4 или 5 нощувки + закуски и вечери, външни и вътрешни басейни с минерална вода, джакузи, топила и Уелнес пакет на цени от 144 лв. на човек на вечер + Безплатно за дете до 12 г.
Хотел Макси Парк и СПА 5*, Велинград делничен пакет! 2, 3, 4 или 5 нощувки + закуски и вечери, външни и вътрешни басейни с минерална вода, джакузи, топила и Уелнес пакет на цени от 144 лв. на човек на вечер + Безплатно за дете до 12 г.
Цена
144.00лв.
Топ цена
144.00лв.
Прегледи
26
Изтича след
Оферта от
Прегледай
Информация

Хотелски комплекс Mакси Велинград СПА Хотел е разположен в сърцето на Родопите в град Велинград. Тук, сред красивата местност и най-големият естествен боров парк, той съчетава в себе си качествата на балнеолечебен център и луксозен хотел за почивка и релакс.

Най-голямото богатство на Mакси са минералните извори и техните лечебни качества. Той е единственият хотел, който се захранва от два водоизточника.

Разположен в горната част на града, Mакси Ви дава заслуженото спокойствие, но и Ви предлага множество забавления и спорт. Тук любителите на лова и риболова могат да се насладят на излети до близките язовири, любителите на природата да разгледат околните забележителности, а тези, които са избрали комплекса за своята спокойна почивка могат да се насладят на безбройните процедури и екстри в модерния СПА център.

Там можете да се възползвате от басейните, сауните, парната баня или фитнеса. МАКСИ Велинград разполага и с масажен и козметичен кабинет, където можете да се отпуснете и да се поглезите. Предлагат се класически масажи, спортни, дълбоко-тъканни, анти-целулитни, масаж с мед, шоколад или вулканични камъни.

Макси Спа Хотел Велинград предлага още зала за релаксация,механа с традиционна българска и чуждестранна кухня, също така има и конферентни зали, които са идеални за бизнес срещи. Персоналът има има изградена репутация на професионалисти, винаги готови да помогнат при възникнали проблеми. В този хотел във Велинград ще намерите всичко необходимо за една страхотна почивка с приятели или със семейството.

Не е трудно да намерите хотел с басейн във Велинград, но МАКСИ разполага с 4 басейна! Макси е хотел с вътрешен басейн с минерална вода с температура 33 градуса, външен басейн - 33`C, вътрешен басейн със соли от мъртво море (38`C) и басейн с водни ефекти! Разнообразието от басейни ще задоволи желанията на всеки гост.

Освен 4-те басейна МАКСИ предлага на разположението на гостите си и 2 ресторанта - единият ресторант на хотела е в класически европейски стил, издържан в пастелни цветове и има прекрасна панорама. Другия ресторант е класическа механа-винарна в национален български стил, радваща гостите с уют и богата винена листа и отлична кухня. Посетете също Аржентиснкие ресторант в МАКСИ София

МАКСИ предлага настаняване в 108 просторни стаи със средна площ 54кв.м.. Настаняването в хотели се извършва всеки ден след 14:00.

Настаняване:
- Студио Стандарт /2+1/ 
- Студио Стандарт /1+1/
- Делукс студио /2+2/
- Премиум студио /2+2/ 
- Джуниър суит /2+2/ 
- Едноспален апартамент в Макси Суитс /2+2/

Офертата е предоставена от МАКСИ - І АД

E-mail: RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM

На картата:
Други оферти
Прегледи 20
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
100 бр.
Пакет "24-ти Май" в Балнеокомплекс Акватоник 4*, Велинград! 2 ..
Цена 263.00лв.
ОтстъпкаTOP
Прегледи 137
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
90 бр.
2024 г в хотел Арте СПА и Парк 5*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря, вътреше..
Цена 177.50лв.
ОтстъпкаTOP
Прегледи 15
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
18 бр.
Хотел Сафари Вилидж, Велинград! Нощувка + закуска или закуска и вечеря, външен т..
Цена 70.00лв.
ОтстъпкаTOP