Хотели Велинград, СПА оферти до-70% | VelingradHotels.com - Великден в хотел Енира 4*, Велинград! 4 нощувки + закуски, вечери, празнична Великденска програма, закрит и открит басейн с минерална вода и Релакс зона за 428 лв. на човек
Великден в хотел Енира 4*, Велинград! 4 нощувки + закуски, вечери, празнична Великденска програма, закрит и открит басейн с минерална вода и Релакс зона за 428 лв. на човек
Цена
428.00лв.
Топ цена
428.00лв.
Прегледи
48
Изтича след
Оферта от
Прегледай
Информация

\"\"

СПА Хотел Енира - Велинград ви посреща с добро вино и храна, уют и спокойствие, дискретност и комфорт, за да ви избави от сивото ежедневие, еднообразието и напрежението и да ви изпрати щастливи и усмихнати! С неповторима семейна атмосфера, предлагаща съвременен комфорт и изисканост СПА Хотел Енира е перфектното място за вашата почивка. Велинград - СПА Столицата на Балканите - съчетава удобствата на града със спокойствието на планината и е гаранция за незабравима почивка. 
И за да бъде вашата почивка пълноценна, хотел Енира предлага на своите гости достъп до СПА центърът, съобразен с най-новите изисквания и стандарти - една от многото причини гостите да се връщат отново и отново. Той разполага с най-модерната техника, а персоналът - специално обучен и изключително опитен и любезен. Отпуснете се и се насладете на ароматна парна баня, финландска сауна, контрастен душ, ледено ведро, джакузи, минерални басейни (вътрешен и външен), топли лежанки, масажи и терапии, а сега и най-новото: Аеробика на открито

Минералната вода идва от "Вельова баня", термален извор с неповторим състав. Водата е под постоянни лабораторни наблюдения, с качества, както за пиене, така и за балнеолечение и релакс. Доказано е, че лекува ставни, неврологични, гинекологични, белодробни заболявяния и стерилитет, патологични процеси на горните дихателни пътища. Тя се използва и за питейно балнеолечение при бъбречни, чернодробни и стомашно-чревни болести.  

СПА комплексът е съобразен с най-новите изисквания и стандарти, СПА комплексът е причината много от нашите гости да се връщат отново и отново. Той разполага с най-модерната и безопасна техника, а персоналът му е специално обучен и изключително опитен. Отпуснете се и се насладете на ароматна парна баня, финландска сауна, контрастен душ, ледено ведро, джакузи, минерални басейни (закрит и открит),  масажи и терапии. 

Велинград съчетава удобствата на града със спокойствието на планината и Ви помага да си починете истински. Познат като "СПА столицата на Балканите",  той всеки път ви убеждава, че е перфектното място за Вас!

Хотелът разполага с 28 помещения, като 14 двойни стаи, 5 двойни стаи с допълнително легло, 6 апартамента с 2 спални и 3 апартамента с кухня/ хол и спалня/.

Офертата е предоставена от Хотел Енира

E-mail: RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM

На картата:
Други оферти
Прегледи 26
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
70 бр.
Великден в хотел Инфинити Парк и СПА 5*, Велинград! 3 нощувкисъс закуски, вечеря..
Цена 665.00лв.
ОтстъпкаTOP
Прегледи 206
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
190 бр.
Кашмир Уелнес и СПА хотел 5*, Велинград! Нощувка + богата закуска на блок маса, ..
Цена 244.00лв.
ОтстъпкаTOP
Прегледи 15
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
18 бр.
Хотел Сафари Вилидж, Велинград! Нощувка + закуска или закуска и вечеря, външен т..
Цена 70.00лв.
ОтстъпкаTOP