Хотели Велинград, СПА оферти до-70% | VelingradHotels.com - 2024 г в обновения СПА хотел Олимп 4*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря, вътрешен басейн с минерална вода и СПА пакет на цени от 112 лв. на човек
2024 г в обновения СПА хотел Олимп 4*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря, вътрешен басейн с минерална вода и СПА пакет на цени от 112 лв. на човек
Цена
112.00лв.
Топ цена
112.00лв.
Прегледи
153
Изтича след
Оферта от
Прегледай
Информация

\"\"

СПА Хотел "Олимп" **** е открит през 2004 година. Ние предлагаме отлични условия за семейна почивка, семинарен туризъм и корпоративни мероприятия. При нас можете да се насладите на стилна атмосфера, усмихнат и отзивчив персонал - наистина добра причина да ни посетите, да се чувствате комфортно и да се върнете отново!

Условия за настаняване: 14 единични стаи; 17 стандартни двойни стаи, 31 студия, 8 студиа с вана, 3 АРТ студия, 1 фамилен апартамент, 1 луксозен семеен апартамент с джакузи, 1 апартамент с една спалня и 1 ВИП мезонет с джакузи, изцяло подновен. 
Носител на множество отличия през годините, запазил своята концепция за развитие и качество на услугите, които предлага СПА хотел "Олимп" е готов Ви посрещне по всяко време и да задоволи Вашето желание за активна почивка. Най-добър 4 - звезден ЕКО и СПА хотел за 2021 и 2022 година, награден от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация!
Напълно обновен, ресторант "Олимп" разполага с 220 места. Подходящ за организиране на различни семейни и корпоративни тържества, сватби и фирмени събития. Музика на
живо и DJ. Работното време на ресторанта е от 07:30 до 23:00 часа. 
Закуската по пакетите е от 07:30 часа до 10:00 часа. Вечерята е от 19:00 до 21:00 часа. Изхранването е на блок маса, с голямо разнообразие от местни ястия, приготвени от продукти собствено производство.
Нашият уютен лоби бар е идеалното място за релаксираща чаша кафе или изискана напитка. Тук можете да опитате домашно приготвени сладкиши и куп други сладки изкушения.
Насладете се на чистия въздух и прекрасната панорамна гледка от лятната тераса на лоби бара. Капацитет на терасата 180 места. Подходяща е за провеждане на сватбени тържества, семейни събития, рожденни дни и други. Външно озвучаване.
Барът край басейна е на разположение на гостите през цялото работно време на СПА центъра от 08:00 до 20:00 часа.
СПА център Олимп разполага със закрит минерален басейн в гръцки стил с гейзери и масажни джетове, открит минерален басейн ( сезонен), римска баня, инфрачервена сауна, тепидариум с арома лампа с хималайска сол, класическа сауна, контрастен душ хидромасажен душ, подводна гимнастика, фитнес зала. Най-новите съоръжения са модерна солна стая за халотерапия и външна Финландска сауна, която може да се комбинира с външното джакузи.
В СПА център Олимп могат да се заявят разнообразни балнео – пакети и процедури, осъществяващи се при предварителен лекарски контрол. Кабинетите са оборудвани с разнообразна
съвременна апаратура за електро – масажи, ултразвук, магнитно поле и разнообразни козметични процедури за лице и тяло.
В хотела може да се закупят разнообразни био продукти от местния регион – мед, чайове, сладка и сокове. Хотела разполага със собствена ферма за отглеждане на животни, чийто месни и млечни продукти се използват в ястията.
Хотела предлага още: колонка за зареждане на електромобили, безплатен паркинг, вътрешен и външни детски кът, детски център с професионална анимация , румсервиз и др. услуги.

Офертата е предоставена от Витал Тур ООД

E-mail: RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM

Website: http://www.olymp-bg.com/

На картата:
Други оферти
Прегледи 88
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
150 бр.
Промо пакет през Април и Май в Балнеохотел Аура, Велинград! Нощувка + закуска и ..
Цена 90.00лв.
Отстъпка-9%
Прегледи 43
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
110 бр.
-15% за Делничен пакет в хотел Кашмир Уелнес и СПА 5*, Велинград! 2, 3, 4 или 5 ..
Цена 440.00лв.
ОтстъпкаTOP
Прегледи 26
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
80 бр.
СПА Хотел Холидей 4*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря, басейн с минерална в..
Цена 99.00лв.
ОтстъпкаTOP