Хотели Велинград, СПА оферти до-70% | VelingradHotels.com - ЕКСКЛУЗИВНО Хотел РИМ, Велинград за Нова година! 3 или 4 нощувки + закуски, вечери, празнична Новогодишна вечеря и Уелнес пакет на цени от 259 лв на човек
ЕКСКЛУЗИВНО Хотел РИМ, Велинград за Нова година! 3 или 4 нощувки + закуски, вечери, празнична Новогодишна вечеря и Уелнес пакет на цени от 259 лв на човек
Цена
259.00лв.
Топ цена
259.00лв.
Прегледи
588
Изтича след
Оферта от
Прегледай
Информация

Хотел Рим - неговото местоположение е страхотно – ще го откриете до Централния минерален басейн, в центъра на Велинград. Предлага чудесна атмосфера, вкусна храна, както и прекрасен СПА център.

В хотел Рим има 17 двойни стаи, един апартамент със сауна, 2 апартамента с джакузи. Всяко от помещенията разполага с оборудване от кабелна телевизия и мини бар. Обстановката в стаите е луксозна и предразполагаща към качествена почивка.

Велинград е изключително популярен сред любителите на СПА услугите и, както може да се предполага, СПА центърът на един хотел би бил много важен. Този в хотел Рим също няма да ви разочарова. Предлага няколко вани, като всяка от тях е с различна температура. Така имате възможност да се потопите в тази, която е точно по вашите предпочитания. Има още парна баня, сауна, джакузи, минерален басейн. Тези съоръжения използват минерална вода, която притежава лечебни свойства и гарантирано премахва умората, стреса и напрежението, правейки ви по-отпочинал и по-щастлив.

Хотел Рим, Велинград, разполага също и с ресторант, на име Весело село. Там се предлагат и традиционни, и популярни ястия, и храни, които са нетипични за кухнята на България. Например, можете да поръчате барбекю, сръбска скара и много други вкусотийки. Оркестърът, свирещ в ресторанта на хотел Рим, ще се погрижи да си прекарате приятно вечерта. Това място за настаняване във Велинград ви предоставя още и Карбонатна баня. Тя е изградена през 1918 г., а в днешно време е преустроена и е модернизирана. Хипертермалната вода помага за възпалителни заболявания и при болести на периферната нервна система.

Всички посетители на хотел Рим, Велинград, имат какво да кажат за чудесните му предложения. Главно, гостите остават възхители от спокойствието, удобството на стаите, професионализма на персонала, хубавото местоположение, приятното джакузи, разумните цени.

Офертата е предоставена от хотел България Велинград

E-mail: RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM

Website: http://grandhotelbulgaria.com/index.html

На картата:
Други оферти
Прегледи 20
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
0 бр.
Великден в хотел Зора, Велинград! 2 или 3 нощувки + закуски, вечери, едната праз..
Цена 140.00лв.
ОтстъпкаTOP
Прегледи 122
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
560 бр.
СПА Хотел Селект 4*, Велинград! Нощувка със закуска и вечеря или закуска, обяд и..
Цена 70.00лв.
ОтстъпкаTOP
Прегледи 27
Към офертата
Оферта от: TopOfertite.com
0 бр.
Великден в Хотел България 3*, Велинград! 3 или 4 Нощувки + закуска, вечеря, 1 пр..
Цена 550.00лв.
ОтстъпкаTOP